Trip to Paris...

Så var det dags för en liten Frankriketurné för att hälsa på Legiteam Obstruxion, som  besökte oss i Uppsala i våras.
Vi kom dit med flyget och blev upphämtade av Marcios farbror och Polo. Spinkey var så förkyld att han höll på att dö redan på flygplatsen i Sverige, men han lyckades överleva transporten.
När vi kom fram visade det sig att halva familjen, dvs mamma + grymma lillebrorsan Nicolai hade flyttat ihop i ett rum för att det fina besöket skulle kunna få två rum...
På kvällen bjöds det på fransk hemlagad pizza.

59391-52

Dag 2 åkte vi till Versaille med Marcio och tog sköna tågen till La Defense & Chatelet och softade runt och shoppade en del. Utanför hallarna var det cirklar på gatan med massa bboys.. ofta det händer i heta Suéde...
Pokermiljonären får in flytet och går loss ganska brutalt och shoppar hårt.
På kvällen åker vi med Poison-Benjamin, Polo och Marcio in till Paris där det är en stor musikfestival typ. Spin njuter av artister som Celine Dion, medan resten föredrar Bob Sinclar. På vägen dit är vi för många i bilen, å för att undvika knas med den för kvällen hårdpatrullerande polisen så gömmer sig Marcio lite gulligt i pauls knä. Visst är det kärlek.

59391-49

Dag 3 tar sin början och Spoonkay är fortfarande dödsförskyld. Han fick massa piller av Polo å Marcios snälla mamma.
Marcio och Polo hade massa plugg att gör så än så länge har det inte blivit någon träning.
Senare på dagen styrde vi mot de flottare delarna av Paris och besökte bland annat Triumfbågen och Chapes Ellysees. Inne på Louis Vuittons affär mötte vi en gammal bekant från Hultsfred, nämligen stekarkungen Pharell. Klick Klick photoshoot.
 
59391-51

Dag 4, äntligen träning. Vi körde i La Defence med en ybergrym Marcio samt massa newbs.
Vi passar även på att härja massa med Marcio å Polos 4årige sköna kopia till bror, Nicolai, som säkert kommer bli en riktigt skön powermovare inom ett decenium.
Deras mellanbror Enrique verkade inte lika breakintresserad. Skulle man gå efter hans hemtagna kort på väggen och hans samling av flaskor så är det mer brudar och alkohol som gäller där.
På kvällen var det dags för VM. Portugal - Holland! Galen stämmning i ett hus med fyllt med testosteronportugiser. Denna, VMs absolut fulaste och mest underhållande match där portugal tillslut vann, ledde till mäktiga glädjescener hemma hos familjen De Barros.
Marcios mamma var väldigt snäll, nästan lite för snäll (och verkade inte köra på GI-metoden) och vi kände att risken för att gå upp i vikt var påtaglig.

Under den femte dagen blev det mer träning med Marcio på gräsmattan utanför la defence. Sen köpte vi yberjuicen Sunny delight = toppklass.
Bench lär Marcio en ny volt som han sätter på första försöket, dålig kroppskontroll?
På kvällen drar bröderna Adam med Polo in till houseklubben The Mix och härjar. Spoonisher stannar hemma pga cp-förkylning och blir visad roliga videos av Marcio på brudar han erövrat.

59391-47

Dag 6, dagen D, IBE France-time. Åker dit kl 15 med Polo och hans klasskamrat Pierre i en liten Renault Clio. Inte nog med att vi kör fel minst 8 gånger innan vi hittar rätt, när vi just kommit på rätt spår och bara har motorväg kvar börjar det regna som aldrig förr och vi kan inte åka snabbt ändå.
Vi lyssnar på dom första 10 minuterna av Sverige - Tyskland (Skitmatch), hinner bli slutresultatet 2-0 innan sändningen bryts (Hata Sverige).
Vi var framme 40 minuter efter att jamet börjat, men hann vi ändå se det mesta. Det bästa med jamet: kort och kompak, allt var effektivt, inte lika segt och onödigt utdraget som i Sverig. Soso & Arthur var ybergrymma.
Roligast var att youval meddelat både Punisher och Marcio att dom inte kommer möta varann förrän i finalen, ändå så möttes dom i semin, helt ouppvärmda pga att Youval sagt att det var lång tid kvar innnan battlena började.
Killen som vann powertävlingen, Mikael, som både vann över Julien från phase t, Damien 2 ggr och slutligen Punisher i finalen, var ett hån. Allt kändes fejk.
Natten spenderades på ett hotell i närheten.

59391-53

Dag 7 åkte vi tillbaka till Paris och Versaille. Vi hann dessutom med att spana in Eiffeltornet, Louvren och Notre Damme innan det var dags att sticka till flygplatsen...

Väldigt lyckad resa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback