Streetstar @ Hoodsfred, Alby

Det skulle bli en lättplockad seger för ett efter SBOTY revanchsuget Grounded... Men ojsan, helt plötsligt var halva gruppen skadad. Timingen kunde varit bättre.
Paul, Spin, Robin & Cesar fick hjälp av Oxies stolthet Hacim. Samarbetet fungerade utmärkt och trots den antalsmässigt haltande uppställningen fick vi fart på tillställningen.
Kvällens första battle mellan Style Warriors och Concrete Kings var en rätt lugn start, publiken var seg och det bjöds inte på nån vidare hetta. 15 minuter senare blev det dock lite fart inne på stället. Grounded tog sig an Ultimates i semifinalen / tävlingens första runda. Ultimates öppnar battlet med en routine och får handhopproutinen i fejan som svar. Publiken har vaknat!
Några rundor senare toppas allt med Pauls airflares från handstående, flipppppppppp!!! Elias sumpar sitt powersolo och Grounded har nu 1000% övertag. Några omgångar senare råkar en Ultimatare vispa till Hacim i ansiktet under ett överraskande uprockryck, Hacim backar inte... och innan nån hann säga testosteron så var det full dansbana på golvet. Domarna bryter battlet, helt i onödan tycker vi. Intensiteten och energin hade varit på topp X 10 om det hade fått fortlöpa :)

streetstar
Posering efter Streetstar med några hängivna fans, haha.


Tävlingen får efter tjaffset avbrytas och konceptet görs om till "alla vs alla", som på IBE. Resten av kvällen fortlöper utan några vidare överaskningar. Allt som allt var det en trevlig kväll ute i Alby. Bra stämning, sköna battles och lite fart och fläkt. Nästa gång kommer vi med hela a-laget!!

Nästa anhalt:
Hultsfredsfestivalen, Redbull Battle Of Moves.
www.redbull.se


Simma lugnt...

Kommentarer
Postat av: BrittUlla Eriksnurra

Pauuul.. grrhhhrrr.. dregel

2006-06-28 @ 21:22:49
Postat av: En rolig prick =P

Ni rockade där borta!!!!

2006-08-13 @ 21:16:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback