We're back!

Det var ett tag sen saker och ting uppdaterades på den här sidan. Det betyder dock inte att det har varit brist på saker att rapportera utan att större delen av gruppen varit ute på olika håll i världen och ingen har hunnit skriva. Nu har alla vilsna pojkar hittat hem igen och är ni intresserade att veta hur det gick för killen som var ute längst kan ni läsa om det på: benjamingdd.blogg.se 
Nu kommer det bli ändring på slöandet och fler uppdateringar är att vänta framöver. Först ut kommer en sammanfatting av vad som hänt de senaste månaderna med början i Värnamo en solig kväll i Maj. Paul, Spinkie och Vicious Victor från GDD hade tillsammans med Dennis, Rubbish, Marre och Mauro åkt ner i en varm  bil  till den smålänska byn som Stockholmsrepresentanter för att kämpa om prispengarna i City vs City. Städerna Stockholm, Malmö, Göteborg och Norrland (...) möttes alla en gång var och därefter skulle en vinnare utses. Sthlmslaget kammade hem flest poäng och blev därmed kvällens segrare.  

image116

En månad efter var det dags för skandinaviska uttagningarna för Red Bull Bc One där vinnaren får möta världens bästa breakare i Sydafrika senare i höst.
Tomas "Luften" Oxygen var gruppens representant i ett startfält på 16 utvalda bboys från Sverige och grannländer som skulle tävla om vem som var skandinaviens bästa. Tomas går vidare från första rundan genom att besegra finlänska brooklynghettokidden Ima. I kvartsfinalen möter han Blanca från Danmark som är en av favoriterna i tävlingen och som visar sig vara ett nummer för stort. Vinner gör Dark Marc från Norge och bästa svensk blir Foolish från Götet. Cred!

59391-116

Veckan efter var det dags för Uppsalas nya breakgeneration att få sitt första jam då Grounded arrangerade en minitävling. Robin, John och Victor hade den ärefyllda rollen att vara domare medans Spinkie övade på att vara host utan mikrofon. 16 deltagare blev det och Kiarash blev tillslut den lyckliga vinnaren som får öva sina powermoves gratis nästa termin. Congrats!

59391-111

Därefter åkte gruppen upp till Gävle för ännu en grupptävling. Desperados stod för jamet och lokalen Träffen var dit alla vallfärdade. Det var för övrigt i samma lokal som Uppsaladelen av GDD gjorde sina första battles i för några år sen. Rippers of the Octagon, halvt från Danmark, halvt från Göteborg, vann en jämn final mot ett Grounded som för dagen hade två gästspelande Gävlebor i truppen, Stef One och Switch.

59391-112

Vi måste också dokumentera ett av dom skönare uppträdandena vi har haft på senare tid. Detta var i april någongång då värmen fortfarande inte nått norra jordklotet. Douglas, Paul och Spinkie åkte till en skola i utkanten av Uppsala för att göra ett tidigt morgonjobb. Det som inte hade informerats var att uppträdandet skulle göras utomhus på invigningen av skolans nya (extremt lutande) asfaltsplan. Med minimal uppvärmning körde vi igång kl 08.00 och alla barnen stod glatt utanför inhängnaden och hejjade på. Man behöver nog inte säga mycket mer än att det inte var speciellt varmt och mysigt för lederna.

59391-113
59391-114

Som avslutning kommer en bild på Grounded Summercamp 07 som just har startat. Många medlemmar saknas men vi har valt ut dom snyggaste till att delta. Håll till godo!

59391-117 

Kommentarer
Postat av: Ackilles uhu ackeman

chillness! med försträkning i gruppen kommer ni slå hårt på sboty. go for it bois, go for it! =D
ack3lles repz congenital skillz bääjby!!

2007-07-19 @ 12:40:47
Postat av: damn it!

förstärkning*

2007-07-19 @ 12:41:51
Postat av: Jester

Såg en video på you tube med "er" och vart frälst i den låten som spelades först kan någon hjälpa mig med vad gruppen och låten heter.
http://www.youtube.com/watch?v=ztbqise1dAg

2007-09-03 @ 00:24:53
Postat av: grounded

basement jaxxx- onyx

2007-09-03 @ 23:54:08
Postat av: Jester

Tack

2007-09-04 @ 18:15:22
Postat av: Mullige Per

Det verkar som att ni är ganska bra på break dance

2007-09-08 @ 11:45:03
Postat av: MP

Varför gråter killarna i mitten på nedre bilden för?

Kan det vara för det bedrövliga försöket till en kullerbytta?Att han just passat på att klä av sig och slå den när kortet skall tas svarar kanske på frågan.

2008-05-19 @ 23:54:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback