Klotter

Uppsalakvartetten Paul, Dogge, Spinkie och Bench har precis avslutat höstens föreställning Klotter. Ett 20-tal föreställningar har gjorts i mellan och högstadieskolor runt om i Uppsala län. Showen handlar om framtidsdrömmar och efteråt har barnen/ungdomarna själva fått testa på och responsen har varit enormt bra. Vi har även försökt att bedömma den bästa skolans lunchmeny, helt utan vetskap från skolorna. Vinnare i denna kategori blev överlägset mellanstadieskolan i Älvkaleby med fajitas och ris. Yummi.

59391-135
Benji & Spinkie

59391-136

Grounded = 3 x SM

Första helgen i december avgjordes SM 2007 på Lava i Stockholm. Senast SM arrangerades i Stockholm var 2001, alltså ett par år innan Grounded bildades. Därifrån fram till nu har SM alltid varit i södra delen av landet, just därför var årets upplaga väldigt efterlängtad. Vi kom dit mer förberedda än på länge och förväntade oss hårt motstånd. När vi fick reda på att alla som man räknat med, Octagon, Ultimates, Apache, Malmö osv inte kom kändes det ganska trist. Vi åker ner till Skåne & Göteborg varje år, och vi vinner på bortaplan... När vi äntligen skulle få segra i våra hemtraker dyker ingen upp... Dålig style grabbar! ;) See you @ Streetstar 1 februari i Stockholm! Be there!!!

59391-134
Den berömda "sträckbänken" in action!

Vi bestämde oss trots detta att gå in lika hårt vilka motståndare vi än mötte och i finalen mot Diffusion gick allt enligt planerna och tack vare detta kunde vi inkassera våran 3e SM vinst vilket vi är den enda gruppen i Sverige som klarat av.

59391-128
Grounded 2007!

Efter SM hamnade gruppen hos Sic Vic i Vasastan där vi förade med ljummen folköl å diverse rusdrycker. Sedan bar det av mot grannhaket Hardrock för att fortsätta härjande och bekanta sig med diverse hårdrocksattiraljer. När vi tröttnat på barhäng bestämde vi oss för att sticka ner mot Stureplan och timade in ett grymt set med Felix da Housecat på nya klubben Ambassadeur. KÖTTIGT! Vi dominerade dansgolvet till klockan 3 och därefter splittrades gänget upp. Några åkte hem till Uppsala och några köttade Ford Mustang till Danderyd för att fortsätta festen långt inpå måndagseftermiddagen...

59391-133
Paul Adam, 23 år gör sin ravedebut!


Next up:

Talk Is Cheap [crewbattle], Oslo, 26 Januari
Streetstar Breaking Masters [crewbattle], Stockholm, 1 Februari

SEE YA!