Wawowewa

Tja!

Lägesupdate på G... En del händer, och Grounded tar för sig av jordens yta för fullo. Viggan är inne på kontinent nummer 3 på en och samma månad, Benjamin har just intagit Oceanien & Robin har återvänt från sina äventyr i Asien.
Spoonisher & Viggan har via Amsterdamage & Minneapolis nu hamnat i soliga Florida för att ta itu med Evolution 3! Kan nog bli en köttig upplevelse!
Resterande Grounders var idag i Fryshuset och var med i en audition för en ny starsearch på TV4. Vi körde i samma veva som 3 cowboytjejer med lasson, en tunnhårig trollkarl med för långt hår och en fotbollstrixare, så man vet ju inte riktigt vad det är vi gett oss in på?! Verkade som att juryn tyckte vi var stabila, så ni ser oss kanske på tv inom en snar framtid! Förhoppningsvis är det inte ren förnedrings-tv utan lite humanare... Men oavsett så har vi vårat hemliga vapen Romar som utan problem kan ställa till med rikstäckande rysningar i vardagsrummen om vi inte trivs!!

59391-79
Grounded in the fridge!

Eftersom vi befann oss på rätt sida om Årstaviken tog vi chansen att slå 2 flugor i en smäll, nämligen att kombinera audition med kebabfrossa på legendariska Palmyra! Romar som har kartlagt kebabhaken i Stockholmsområdet har gett detta ställe toppbetyg och vi tyckte det passade 4 utsvultna dansörer just då.
Enligt mig är det omöjligt att besegra dessa enorma berg av kebab, men Romar går på teknik och sänkte hela tallriken. Imponerande!

59391-80
Kafferep & skvaller i Årsta.

59391-82
Kebabkungen & Powerkungen.

Nu väntar vi på rapport från S & V i America... 50+ crews från hela världen är där... en hel del köttiga battles lär stunda. Så fastna inte på Dunkin' Donuts, Viggan!

Arrividerci!

Bröder från Söder

59391-78

Överlägsen vinnare i kategorin Årets Groundedbild 2006. Att se på vilket sätt "Legenden" övervakar brosan Victor så att allt går rätt till när den sistnämde delar deras pizza på Kens i Uppsala kan inte ses som annat än klassiskt.