Grounded Wedding

Så var det då dags. Paul gick fram till altaret, svarade JA, kysste bruden, torkade av läppglansen som fastnat runt munnen och gick därifrån som en gift man. En fin cermoni tillsammans med massvis av mat och onyttigheter samt ett surpriseuppträdande från gruppen gjorde att dagen blev väldigt lyckad. Paul blev därmed den första i gruppen som tagit klivet bort från singellivet för alltid. 
      Frågan är nu vem som blir nästa man att följa efter i samma fotspår. Redaktionen tror starkt på att det blir Robino som tar steget härnäst, med Benjamin och Tomas som bubblare. Fortsätt gärna disskussionen under kommentarerna.
Som en bonus lägger vi upp en film som visades på bröllopet. Filmen är en tidsresa i Pauls breakliv. Filmen hittar ni om ni klickar
här.


Paul & Karin.


Grounded Gangsters.

Avslutningsvis kommer här ett par sköna bilder från den årligt återkommande GDD Summercamp. Vi har badat, tränat show och haft cyphersessions på en närliggande skolgård. Ruben, i en skön kycklingdräkt här nedanför, har även lyckats med konststycket att låsa in nycklarna i en bil med alla sina kläder liggande i bagaget. Han har i skrivandets stund, 2 veckor efter incidenten, inte fått tillbaka kläderna än.

Next up: Superjam, Stockholm och Freestylesession 11, Los Angeles!!


The set up

Den andra juli körde Paul till träningslokalen för att göra ett fotojobb, helt ovetandes om att han skulle vara med om årets blåsning. Under ett par veckors tid hade Spinkie, Victor och Bench gått igenom kuppen i minsta detalj för att vara säkra på att inget skulle gå fel. Filmkameror skulle vara på rätt plats, fotografen skulle instrueras så han blev trovärdig och Paul skulle vara tvungen att ta rätt bil in på morgonen till jobbet. Resultatet, som ni kan se i den redan klassiska filmen här nedan, blev 10 ggr bättre än vad vi hade hoppats på från början. 

Vi är stolta över att presentera Pauls Svensexa.


The Notorious Ibe

I början av juni drog Douglas, Spinkie och Ceasar iväg till Holland med en klassisk Renegadebuss för att bevittna comebacken av den extremt sköna tävlingen IBE. Senast IBE hölls var 2005 och sen dess har tävlingen haft uppehåll.       
    Hursomhelst, bussen avgick från Malmö så först tog vi tåget ner. Med oss hade vi två elever, Ackilles och Lil Rob. Spinkie hade lovat att försöka vara förälder åt dessa två småttingar under resan men detta började mindre bra. Lil Rob, som innehar en ålder på 13 somrar lyckades på något sätt intala sig att det var läge att hoppa av i Lund och övertalade Ackilles att följa med honom. Lite panik senare satt dom båda i en taxi till Malmö. Robin berättade efteråt att han varit säker på att Lund var Malmö Centrum. Efter detta gick allt lite bättre och vi lyckades få med alla på bussen som åkte den långa vägen ner till Herleen i Holland.Eventet var två dagar. Första dagen hölls Uk Championships uttagningarna, Powermovestävlingen, Seven2Smoke och alla andra sidotävlingar. Dag två var det dags för det överhypade All Battles All. Väldigt mycket folk gjorde att köerna också blev väldigt långa in till universitetet Hogeschool Zuyd där allt skulle hända. Trots att stället hade 4 våningar var det helt fullt och man var tvungen att ta en plats snabbt för att kunna se nånting ihuvudtaget.Usa, Europa, Korea/Japan och Ryssland/Ukraina hade allihopa tagit ut 10-15 dansare som skulle representera sitt land/värdsdel. Alla länder mötte alla i var sitt battle utan någon tidsgräns och domare. Ryssland/Ukraina har några riktigt grymma bboys men sett över hela eventet hade dom inget där att göra emot dom andra länderna. Även Usa kunde haft ett mkt bättre startfält än det dom skickade dit. Europa och Korea/Japan var utan tvekan dom två bästa lagen under kvällen och dom möttes också sist av alla.Det mesta av tävlingen finns ute på youtube men för er som inte orkar leta har ni en länk här till inledningen av sista battlet för kvällen, överdrivet mäktigt. 
Korea/Japan vs Europa