Svenska mästare i bandy?

Förra veckan hade vi Marcios powerbrosa Polo här på besök från Paris. En skön träningsvecka som också innehöll ett uppträdande i samband med bandyfinalen bredvid Studenternas. I en artikel i Unt där det skrivs om evenemanget kan man lätt tro att vi också har ett Smguld i bandy. Roligt är också hur tidningen tar upp Pauls extrema konditionsproblem som uppenbarade sig efter showen: "En prestation som det tog dansaren Paul Adam flera minuter att hämta sig efter." Här är länken om ni vill läsa själva: http://www2.unt.se/avd/1,,MC=77-AV_ID=733755,00.html

59391-142

King Daft Dogg.

West coast resurrection

En månad senare var det dags för en 2on2 tävling i Göteborg. Douglas & Paul samt Spinkey & Rubbish teamade upp i varsitt lag och begav sig den långa vägen ner från riktets mitt. Inte mindre än 32 lag ställde upp i tävlingen som dömdes av bland annat Lilou och Extremo. Tävlingen började med att alla körde varsitt solo och domarna tog ut dom 16 bästa lagen. Båda Groundedteamen nådde tillslut en semifinal vilket får ses som en helt okej insats.

59391-141

Då vi saknar bilder från tävlingen lägger vi upp en bild på HomieDawg-E när han ser riktigt West Coast ut.

Streetstar Baby

Grounded tränar hårdare än nånsin. På grund av detta har blogguppdateringarna försummats en aning. Här kommer iallafall en kort uppdatering om vad som hänt senaste tiden. Första februari åkte gruppen till Stockholm för att ställa upp i ett av årets bästa evenemang, Streetstar.

59391-137

16 grupper från norra europa gjorde upp om förstaplatsen. Alla grupper fick ett battle på sig att visa det dom kunde och domarna tog därefter ut de 4 bästa grupperna som gick direkt till semifinaler. Vi mötte King Wings från Norge i första rundan och klarade oss vidare till semin.

59391-138

I semifinelen mötte vi Camelot från Estland som vi lyckades vinna över efter ett jämt battle. I finalen ställdes vi mot Octagon där vi tyvärr gjorde vår sämsta insats på länge och förlorade. Trots andraplatsen var det en rolig erfarenhet och vi var nöjda med hur vi hade genomfört tävlingen fram till finalen.