Paul doin LA

Paul hänger numera i Los Angeles med sin fru Karin sen ett par månader tillbaka. I väntan på en lägesrapport från the man himself gör vi nu en rapport utifrån de rykten som cirkulerat runt den senaste tiden och försöker få klarhet i vad som egentligen pågår därborta på andra sidan Atlanten.


Break Paul.

Paul, eller Hubby som vi numera kallar honom (tack karin!) har åkt över till Amerika för att en gång för alla ta tag i sin dansträning, men vad är det han egentligen dansar därborta? Rätt säkra källor har sett honom köra tops and downs med bland annat Luigi och Cloud regelbundet varje vecka. Men vad gör han resten av tiden? Som dom flesta vet har Hubby sen ett par år tillbaka satsat mer och mer på dansstilen Streetdance. Groundedbloggen misstänker därför starkt att han, efter viss övertalning från K-rin aka Jessie, börjat satsa fullt ut på detta. Vi har även hittat ett foto som styrker våra misstankar.


Hubby dansar Streetdance.

Vi har också hört att Paul haft stora problem med en skada i ryggen under vistelsen. Om man nu drog för snabba slutsatser här skulle man lätt kunna tro att detta har med de avancerade streetrörelserna att göra, se bara på bilden ovan vilken onaturlig lutning ryggen får under dansen. Vi tror oss dock veta var denna skada egentligen kommer ifrån....Dagarna efter Paul kommit fram var han eld och lågor över en ny Detoxkur han hittat på nätet. Kuren visade sig vara den mytomspunna "Lemon Cleanse" som med sin stilrena hemsida hade fångat Pauls intresse och som han nu frenetiskt försökte sprida till resten av gruppen, dock utan resultat.


The Lemon Cleanse.

Efter ett tags användande hörde vi inte något mer om produkten, utan vi började istället höra om den obekväma ryggsmärtan Paul hade ådragit sig. Vi kan inte se det som annat än att det är "the maste cleanse" som har orsakat skadan. Återstår att se om Paul också kommer se sambandet nu när det ligger svart på vitt.

Den sista frågan vi nu ställer oss är om Hubby överhuvudtaget gör något annat på fritiden än att gå och shoppa med Karin. Flera säkra källor har sett paret Adam cruisa de shoppingtäta kvarteren i Hollywood dagligen.

Hubby shoppar hattar.

När Paul dessutom fortfarande inte, trots enorma påtryckningar, varken gått och sett Kobe och Lakers i the Staples Center, hängt på Sixflags, eller dragit och kollat Avatar på IMAX undrar man vad de egentligen har för sig därborta. Vi väntar nu spänt på updaten från den enda som kan ge oss klarhet i våra frågor.