The ultim8 battle

För ett par dar sen var det dags för den oerhört prestigefyllda dammsugarbattlet mellan Thomas Benstem och Paul Adam. Gliringarna mellan de två hade pågått alldeles förlänge och det var nu äntligen dags att göra upp. Reglerna var enkla, den som ätit mest dammsugare inom loppet av 3 timmar hade vunnit.Paul kom ut väldigt fokuserad  med en klar strategi men hann knappt tugga i sig 5 stycken innan blicken började bli tom. Thomas däremot, som innan tävlingen också var storfavorit, höll en stabil fart och kunde avslutningsvis räkna till 30 tomma papper. Paul, som under stor del av tävlingen inte mådde direkt tiptop, fick tillslut bara i sig 15 stycken och fick se sig besegrad med stor marginal. Paul bokade dock nästa battle direkt i form av ett pizzabattle, där han själv säger sig ha en mycket större chans. Vi håller er uppdaterade.....

Silja 09

Silja Line turnen är nu avslutad så här kommer lite bilder från båtlivet, håll till godo!


Paul är extremt taggad inför livet på havet.


Frida, som höll till på finska båten, visar här upp sig för besökarna. 


Serenades show.


Wiggam fastnade här på bild tillsammans hand i hand med den okända Siljasälen. Sälen var inte glad över fotandet och gav fotografen äpplet.


Paul blir överraskad över Spoons snabba vapenattack. Karin posar med kaffet.


Dogge och Wiggam som mangafigurer.


Svenska båten tillsammans med Tigern, som efter ett första dåligt intryck ägnade resten av resan för att bygga upp ett stabilt förhållande till dansarna igen. Vilket han lyckades med.