Ben Jah Min

Kl 14.00 lördagen den 5 juni går starten för den 32:a upplagan av Stockholm Marathon. 20 136 löpare från hela världen är anmälda. Grounded har naturligvis en tävlande med i startfältet, nämligen vår alldeles egna lilla sprint-talang, Bench a.k.a Ben Jah Min. Bench har den senaste tiden helt fastnat i löpandets underbara värld och har under denna tid rätt ofta kunnat ses springandes fram och tillbaka mellan sitt crib i Huddinge och Stockholm City i snygga svarta långkalsonger och snabba solglasögon.


Ben Jah Min under förra årets Vancouver Marathon.

Vad är då grejen med detta påhitt? Ja den frågan ställer sig nog många just nu men än finns det inget klart svar och Ben Jah Min själv är aningen hemlighetsfull. Vi på redaktionen tror dock att denna artikel kan ligga nära sanningen:
http://www.aftonbladet.se/wendela/article6820355.ab
Vi önskar likväl grabben lycka till i det kommande loppet och lovar samtidigt att köra en stor update om Ben Jah Min lyckas placera sig topp 10.

Agnes <3 Grounded

Just nu pågår en högst inofficiell tävling där världsstjärnan Agnes letar efter den personen i Grounded som bäst skulle kunna passa in i framtida musikvideos och uppträdanden. Tävlingen är en bit på väg och hittills har två personer, JonnyBeats och Ruben, ställt upp på auditions för att pröva lyckan.
Först ut var gruppens egna modell Jun och för att ladda upp valde han att göra 50 armhävningar innan allvaret började (true story). När photoshooten väl satte igång visade sig dock Johns kameraskräck direkt och han valde att gömma sig bakom Agnes större delen av tiden.


Agnes var inte imponerad över JonnyBeats prestation, trots alla armhävningar.

Next up var Ruben och som fick en mycket bättre start. Klädvalet var perfekt och med en lite smått svårflörtad blick delade Agnes ut högsta poängen hittills, 7 av 10.


Ruben leker svårfångad.

Just nu leder alltså Ruben men många auditions återstår. Redaktionen tror att både Bounce Viggan och Hubby har en mycket bra chans att peta ner Ruben från tronen i kommande auditions. Stay tuned.