Story about SM + Power Moves Jam

Power Moooves.
Västeråsjamet som återkommer med ojämna mellanrum är en fin svensk tradition (nåja). Den här gången var konceptet 3vs3 + 1vs1. Grounded var på plats å skulle givetvis köra båda delarna. Robin och Spin som skulle varit med i 3on3 timade in en cp-förkylning och var tvugna att sitta i ett hörn med snoriga näsor och svidande halsar. Grounded line-up bestod av Power-Paul, Bull-Bench och Trixar-Tomas. Tomas körde även solo.
Resan dit för Stockholmsgänget var i en tight Peugeot tillsammans med Romars vänner från danderyd. Regnstorm och kefft väder i allmänhet mixat med bäcksvart från kl 14 gjorde ditresan rätt slow. Väl i gurkstan (ja det kallas så) mötte vi upp Uppsala som redan var inne i värmen.
Tävlingen börjar och Romar aka Oxygen aka Tomas var i smogga-ja-han mode.
I 3on3 slog vi ut Passion 4 Action i första rundan, Floorknights i semifinalen å mötte Pablo, Dennis, Mauro i finalen som blev torsk. Romar köttade upp i solotävlingen och slog Spaghetti från Norge i finalen.
Trevlig seger, men segt jam som pågick i typ 7 timmar med massa avbrott och ingen mat att köpa i lokalen typ.. förutom kanelbullar och annat skit. MER FRUKT TACK.

SM.....
Hyrbuss hyrd. Uppsala+Gävle rullar ner till Stockholm, möter upp Stockholm vid ZooYorklagret för en påfyllning av kläder inför tävlingen.
Därefter levererar Paul en härlig surprise. Redbull bjussar på boendet. TACKAR!
Nerresan blir ihågkommen som en sköning. Riktigt soft med egen buss. Blir garanterat mer sånt i framtiden!
Väl framme i Halmstad checkar vi in på vårat flashiga hotell "Glada Laxen". Sen blire en rätt lugn kväll å mycket sömn. Innan tävlingen tar vi bussen in till stan och softar utanför Diezel (SM-stället) ett tag å träffar alla andra bboys å homiesar.
Tävlingen var soft, bra fart på arrangemanget å inga sega väntetider som det brukar vara på SM annars. Hoppas det blir likadant nästa år, för man e trött på att prestationerna ska bli lidande på grund av ett uselt tidsschema.
Vi bestämde oss för att röja och inte låta något komma i vår väg och den taktiken funkade bra. SM-titeln e tillbaka hos oss och det kändes som en befrielse, speciellt eftersom förra årets förlust verkligen kändes som ett rån!

Seminfinalen från SM på film:
http://www.dailymotion.com/Robino123/video/xu8pv_grounded-vs-octagon-sm06

Enjoy!

GROUNDED WINNERS SM 06!

GROUNDED WINNERS SM 06!

Viggan + Dogge + Romar + Spin + Robin + Bengan + Påal + Cesar + Johny = VICTORY!

Efter 1 års misär är äntligen titeln där den hör hemma igen. Grounded reclaimar Sm-titeln och inte nog med det... ROMAR-ONE aka KINGPUNG aka OXYGEN aka BREAKKUNGEN kommer in som ett  musikaliskt lokomotiv och  river hem solo-titeln samtidigt som han bidrar stort i crewtävlingen. GROUNDED = DUBBELN!

59391-64

1 man invalid i ryggen, 1 man invalid i knäet. Det är smällar man får ta om man jagar utdelning ;)

GDD 2007 - Nu kör vi!!