B.boys Respect IV @ Meaux, France. 18/2 - 06.

Grounded goes international. Det var tanken. Dogge, Paul, Tomas, Robin, Bench & Spin skulle ner till Meaux, en förort till Paris för att tillsammans med Paolo få lite international experience.
Nedresa bokad den 17e februari, dagen innan tävlingen. Robino & Romar tog det säkra kortet och valde flygbuss från Stockholm. Doggson + Uppsala chansade på bilfärd med Spin bakom ratten.
1,5 timme till take off. Robino & Romar softar på flygplatsen med varsin kaffe och damernas semifinal i Hockey-OS på storbildstv. Uppsala + Dogge virrar på motorvägen någonstans mellan Uppsala och Nyköping.

Paul & Bench på väg till flyget

30 minuter till take off. Robino & Romar sitter på planet, lätt oroade över Uppsala + Dogges frånvaro. Det är lugnt, tänker dom, "De är säkert på planet, bara att vi inte sett dom!".
Väl nere i Paris syns inga fler groundsmokers till. Romar + Robino smyger iväg mot bussen in till stan och får hjälp att hitta sovplats av Therese från Stockholm (som oxo råkade flyga till Paris samma dag) som bott i Paris förut. Perfekt i en nödsituation som denna. Kl 23.00 hamnar de på ett Hostel i Paris norra delar. Där får de splitta rum med 2 kineser som luktar äckligt. Det kröp insekter på golvet i badrummet.

Lördagen den 18 februari, dagen för tävling. Paul + Dogge hade lyckats fiska upp ett nytt flyg med ankomsttid några timmar före tävlingen. Men allt var inte löst för det. Att stämma träff och dessutom lyckas mötas på rätt plats och tidpunkt är en svår sak för 4 virriga svenskar i fjärran land. Efter ett par misslyckade försök med sprinter mellan Gare de l´est och Gare de nord som enda resultat lyckades de till slut och träffades utanför Gare de l´est.
Båda sidor blev lika förvånade när Paolo varken var med Robino + Romar eller Paul + Dogge. Han var tydligen inte på plats, och vips var de bara 4 pers trots att tävlingen var för 5-mannalag. Osis.
Väl vid biljettautomaten till förortstågen hade de flyt nog att träffa ett gäng vänliga kisar, nämligen  Vagabonds. Nono hjälpte till att tyda franskan i biljettautomaten och såg till att det blev rätt biljetter.

Till slut var de på plats i Meaux, ca 1,5 timme innan tävlingen skulle börja. Föresedda med vattenflaskor och matlåda var det bara att vandra in i salen där tävlingen skulle äga rum. Alla crews satt i varsitt hörn; Vagabonds, LO, Hoochen, Fantastik, Phase T mfl.
Efter ett tag greppade Mr. Youval micken och frågade på fransk-engelska efter La crew suedois. Han hittade dom och förklarade att han behövde  namnen. Han sa att han skulle skrika dom i micken när Grounded gick in i battlet, så att alla snygga tjejer skulle veta våra namn och kunna skrika till om de ville något. LOL på honom. (Han hade föresten jättelånga naglar, som en brud.) Han gjorde en skön fusklapp där han skrev namnen och inom parantes vad alla hade för kläder på sig, så han inte skulle skrika fel namn till fel person.

Paul warm up @ Meaux.

Tävlingen började med ett saftigt battle mellan LO och Hoochen. Publiken var galen och det blev bråk 2 gånger under battlet. Grounded som satt utanför cirkeln och stretchade började känna pressen allt eftersom att publikens ljuvolym ökade för varje runda.
Efter 2 battles ropade Youval "Grounded Suede vs Phase T". Nu var det bara in å kötta. En man kort och med routines som inte fungerade pga detta var Grounded aningen handikappade. Youval frågade i micken om vi ville ha en femte person från publiken, men erbjudandet avböjdes såklart.
Förlust i första rundan mot Phase T. Det kändes som att battla ett basketlag. Tyckte en såg ut som Kobe Bryant. Vi är rätt korta ändå.
Clip från jamet har alla sett så resten behöver inte kommenteras.

Robino på jamet.

Efter att tävlingen var avslutad var skjuts till närbeläget hotell utlovat. Först fick vi vänta tillsammans med Hoochen som skulle bli körda till samma hotell. De grabbarna var en jobbig jävla grupp. Dryga som få.
Efter att vi hamnat på hotellet gick vi till gamla hederliga McDo för att inhandla middag.
Natten spenderades vaken, i försvarsläge då ett högljutt, argt gäng härjade utanför dörren och i rummet brevid, bankandes i väggarna.

Romar på flyget.

2 nätter och 10 baguetter efter ankomsten till Paris var det dags för hemfärd. Först var vo tvugna att på ca 1,5 timme hinna med alla de viktigaste turistplatserna i Paris. I högt tempo lyckades vi nå Champs Elysses, Triumfbågen samt se Eiffeltornet på okey avstånd. Robino gjorde dagens klipp och kom över ett 4pack cocosyoghurt, något som inte går att få tag på i Sweden.
Flygbussen lokaliserades efter lite detektivarbete och ingen missade planet den här gången. Trots kaos och problem med nästan allt under resan var det en fett positiv upplevelse.

Robino & Dogge på flyget.

Grounding goes international, del 2... snart på gång!
Pizzzzzzz

Kommentarer
Postat av: Anonym

lol vilka stållar! =)

2006-03-07 @ 17:27:23
Postat av: Kimsan

Vilken otrolig resa !

Postat av: Mtaka Simba

Det verkade så jävla galet..allting

2006-03-08 @ 00:16:11
URL: http://lekimsan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback