Legenden

Groundeds landsfader Quake har under de senaste två åren gått från att först lite snyggt tvinga sig in i gruppen till att vända helt om och satsa på att bli asiat på heltid. Det hela såg först ut som ett tokigt påhitt men har sedan gått över till total galenskap och vansinne.



Quake, som började breaka långt innan nån i Grounded satt sin fot på jorden fick en snabb nytändning i och med en flytt till Uppsala under 2007. Han har sedan dess levererat otaligt många halvsanna livshistorier till gruppen på diverse resor och träningar som inspirerat medlemmarna till stordåd.


Legenden med ett hemmagjort vapen för eventuella framtida strider.

Quake var på god väg mot toppformen när han en mörk höstdag 2008 "svimmade" på ett jam i Stockholm. Vi tror att bara åsynen av hans gamla ärkefiender Freeze och Elvis gjorde att han kände att det krävdes något mycket större för att besegra dessa herrar en gång för alla. Quake har nu lämnat Sverige för att under tre (3!) år bo på ett kinesikt berg. Här kommer han att lära sig allt han behöver om olika stridskonster, benböjartekniker och få fullständig kännedom om jordens alla hemliga örter. Han kommer återvända som tidigast under 2013 och då hoppas vi att han förberett sig tillräckligt för att ta sig an sina gamla rivaler!

 


Kommentarer
Postat av: Jakob

Hahahaha! Sjukt!

Postat av: viggan

Denna man är sjuk, han kommer ta taxi från kina!!

2010-07-04 @ 23:30:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback